Kovács Lajos

8. számú választókerület

Fogadóóra:

A Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán személyesen, valamint a honlapunkon (Jelentkezés fogadóórára) történt bejelentkezés után, telefonos időpont egyeztetést követően kerül sor.

Email-cím: kovacs.lajos@hegyvidek.hu

 

A Janus Pannonius Tudományegyetemen, történelem szakon szerzett bölcsész végzettséggel álltam munkába. Ezt követően, 2001-ben kereskedelmi közgazdász diplomával, majd a BKÁE Vezetőképző intézetének egyetemi kurzusán szerzett tapasztalatokkal gazdagodva már a Hegyvidéki Önkormányzatnál dolgoztam.

Feleségemmel és két gyermekünkkel a kerületben élünk.

A 2006-2010-es választási ciklusban a 9. számú választókerület egyéni képviselőjeként szereztem mandátumot és az önkormányzat alpolgármestereként a szociális és egészségügyi terület, a városrendezés és a városüzemeltetés napi feladataiért tartoztam felelősséggel.

2010-2014. és 2014-2019-es választási ciklusban a 8. számú egyéni választókerület képviselőjeként és a kerület alpolgármestereként folytathattam a megkezdett munkát.

A főállású megbízatásomat a Képviselő-testület bizalmából 2015. szeptember 24-től társadalmi megbízatásra váltottam. Alpolgármesterként igyekszem hatékonyan menedzselni a kerület „zöld” programjait.

Több hazai és nemzetközi szervezetben képviselem a hegyvidéki környezetvédelem és önkormányzatiság kerületi érdekeit.