Dr. Péczely Attila

3. számú választókerület

Fogadóóra: (előzetes telefon-egyeztetést kérünk: 375-7411, 0620-5399-330)

FIDESZ Iroda minden hó második kedd 16.30

Jelentkezhet itt is a fogadóórára!

 

Dr. Péczely Attila 34 éves jogász, ügyvéd vagyok. Nős, egy gyermek édesapja.

A Hegyvidéken nőttem fel, szüleim, nagyszüleim is a Hegyvidék lakói. Rendkívül sok szép gyerekkori és felnőtt emlék köt a Hegyvidékhez, azon belül is különösen az Istenhegyhez és a Városmajorhoz, éppen ezért érzem nagy szükségét annak, hogy megőrizzük, ápoljuk lakókörnyezetünk értékeit, közös erővel tegyünk fejlődéséért.

1998-2006 között a Hegyvidéki Önkormányzat munkájában, mint a Pénzügyi Bizottság Fidesz által delegált külsős tagja vettem részt, 2006 óta mint egyéni önkormányzati képviselő tevékenykedek. Mint a Jogi és Ügyrendi Bizottság elnöke kötelességemnek éreztem, hogy segítsem a Hegyvidéki polgárokat, ezért is indítottuk útjára 4 éve azt a havonta megtartott jogi fogadóórát, ahol kifejezetten a kerületi lakosoknak nyújtok jogi tanácsot, adok véleményt, vagy látom el az engem felkeresőket iránymutatásokkal.

Az elmúlt 4 év során több mint 100 emberrel kerültem így kapcsolatba, és láttam bele mindennapi jelentős, vagy apróbb jogi problémáikba. Őszintén remélem, hogy az engem felkereső kerületi polgárok javát tudtam szolgálni tanácsaimmal, észrevételeimmel. A kerületben felmerülő problémák és megoldásra váró feladatok mellett nagyon sok pozitív dolgot sikerült elérnünk, amik a kerületben lakó polgárok mindennapjait teszik könnyebbé, javítják a Hegyvidéken lakók közérzetét. Megtisztelő bizalmuk révén a 2010. októberi helyhatósági választásokon mandátumot szereztem, így a Jogi és Ügyrendi Bizottság elnökeként és a Pénzügyi Bizottság tagjaként folytathatom az önkormányzati képviselői munkát.

A jövőben is minden igyekezetemmel a hegyvidéki polgárok javát, kerületünk fejlődését fogom szolgálni bízva abban, hogy a fáradságos munka után közösen élvezhetjük a még szebbé, takarosabbá varázsolt kerületünket.