Menyhárt Éva

5. számú választókerület

MenyhártÉva

Debrecenben születtem 1967-ben. A gimnázium elvégzése után a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Karán folytattam tanulmányaimat, ahol magyar–orosz szakos középiskolai tanárként végeztem, majd posztgraduális képzés keretében mentálhigiéné szakon szereztem másoddiplomát. 1998-ig tanítottam gimnáziumban és általános iskolában, majd egy pedagógusok számára készült magazin főszerkesztője lettem. 2001-től a Fidesz központi hivatalában dolgoztam, később a párt XII. kerületi irodájának vezetője voltam.

2006 óta vagyok egyéni önkormányzati képviselő. Jelenleg az egészségügyi és szociális, valamint a tulajdonosi és városfejlesztési bizottság munkájában közreműködöm. 2011-től vezetem a Hegyvidéki Kulturális Szalont, amelynek létrehozásával új közösségi tér várja az itt élőket, számos kulturális programot, előadás-sorozatot, színvonalas és értékes időtöltési lehetőséget kínálva.

Képviselőként és édesanyaként egyaránt fontosnak tartom, hogy biztonságban élhessünk itt, a Hegyvidéken, hogy megóvjuk környezetünket, zöld területeinket, parkjainkat, hogy korszerűsítsük játszótereinket. Úgy gondolom, sokat kell tennünk a családvédelem, a szociális ellátás területén, a fogyatékkal élők esélyegyenlőségének megteremtéséért. Családjaink számára fontosak a konzervatív, polgári értékek, a kiszámítható, biztonságos jövő.

Az Önök bizalmával szeretném tovább folytatni munkámat. Annak érdekében akarok dolgozni, hogy biztonságban, valóban otthon érezzük magunkat közvetlen lakókörnyezetünkben.

 

Pokorni Zoltán:

„Menyhárt Éva szívet melengető szeretettel és vidámsággal fogadja a hozzá forduló embereket, óriási, soha nem múló energiával próbál segíteni mindenkinek. A Hegyvidéki Kulturális Szalon irányítójaként a programszervezés hatalmas feladatából is bőségesen kiveszi a részét, emellett szíve-lelke a kulturális intézménynek, amely nem kis részben neki is köszönhetően lett a kerület egyik fontos közösségi tere.”