Dr. Harmos Andrea

1. számú választókerület

Fogadóóra (előzetes telefon-egyeztetést kérünk: 375-7411) :

FIDESZ Iroda minden hónap harmadik keddje, 18:00-tól

Jelentkezzen itt a fogadóórára!

dr.HarmosAndrea

1963-ban születtem Pesterzsébeten. 1989-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán, ekkor költöztem a Hegyvidékre. 1993-ban neurológus szakorvos lettem. 1995-ben munka mellett, posztgraduális képzés keretében, közgazdaként államvizsgáztam a Külkereskedelmi Főiskola külgazdasági szakán. Tizennégy éven át a Fővárosi Szent Imre Kórház Neurológiai (és Stroke) osztályán dolgoztam. Később, a kórházi orvosi gyakorlat tapasztalatait és a gazdasági ismereteket kamatoztatva egy rákellenes civil szervezet rehabilitációs központjának orvos-igazgatója lettem. Jelenleg, orvosként a gyógyítás-megelőzés területén végzem mindennapi munkámat. Családunkkal a Városmajori Gimnázium közelében lakunk, ahol jelenleg legkisebb gyermekünk tanul. 

1998-ban csatlakoztam a Fideszhez, amelynek kerületi csoportjában a pozitív gondolkodás, a céltudatosság és a konzervatív értékrend fogott meg. Ugyanebben az évben lettem önkormányzati képviselő a XII. kerületben, majd tizenkét éven át az Egészségügyi Bizottság elnöke. 2010 és 2014 között Egészségügyi Tanácsnokként, valamint az Oktatási és Kulturális Bizottság, illetve az Egészségügyi és Szociális Bizottság tagjaként dolgoztam. Jelenleg az Egészségügyi és Szociális Bizottság vezetője vagyok és továbbra is tevékenykedem az Oktatási és Kulturális Bizottságban.

Az elmúlt huszonöt évben ciklusokon átívelő programok megvalósításában volt lehetőségem részt venni kerületünk polgárainak bizalmából. Remélem, képviselői munkámmal továbbra is hozzájárulhatok a Hegyvidéki Önkormányzat testületének eredményes működéséhez. 

Pokorni Zoltán:

„Harmos Andrea pozitív gondolkodása, konzervatív értékrendje és az emberekért, a jó ügyért való céltudatos tenni akarása példaértékű. Nyugodt, kedves, megbízható képviselőtárs, aki mindig lelkiismeretesen végzi munkáját, és igyekszik segíteni a körzetében élőknek.”