Tóth Dezső

11. számú választókerület

TóthDezső

A XII. kerületben születtem 1982-ben, azóta is itt élek a családommal. Az érettségi után kétéves technikumot végeztem nyomtatványszerkesztő technikus szakirányon. A Budapesti Műszaki Főiskolán műszaki menedzser szakon szereztem a diplomámat. A főiskola mellett marketingterületen helyezkedtem el,  jelenleg is ezzel foglalkozom.

Erős a kötődésem a kerülethez, hiszen felmenőim generációkon át itt éltek, élnek. A Hegyvidék már kiskorom óta fontos szerepet tölt be az életemben; ide jártam óvodába, iskolába, plébániai közösségbe. A zugligeti kempingben tanultam meg korcsolyázni, a Harangvölgyben szánkózni. Szabadidőmben szeretek túrázni, sportolni, és bár egyik hobbim az utazás, szívemhez mégis a Normafa áll legközelebb. A Normafa Budapest ékessége, egy hely, ahová nemcsak a fővárosiak, de az ország és a világ minden tájáról érkeznek kirándulók. Különleges helyszín, ahonnan nemcsak a kilátás páratlan, de az itt kapható rétesnél jobbat nehezen találunk.

2011 óta vagyok a Fidesz tagja, de már korábban is aktívan részt vettem a városrész közéletében. A Hegyvidéki Útfejlesztési Testület tagjaként végigkísértem számos fejlesztés megvalósítását, munkámmal folyamatosan támogatom a lakókörnyezetünket érintő jövőbeni fejlesztések felmérését és tervezését. Remélem, az Önök bizalmából ezt képviselőként is folytathatom!

 

Pokorni Zoltán:

„Tóth Dezső megbízható, és nagy erénye, hogy mindig kimondja, amire gondol. A természet szeretete végigkíséri az életét, ezért kiemelten fontosnak tartja a környezetvédelem hatékony képviseletét. Meggyőződése, hogy a környezeti értékeink megóvását elősegítő fejlesztések jelentik kerületünk jövőjének zálogát – ennek megfelelően képzeli el leendő képviselői munkáját is.”