dr. Péczely Attila

3. számú választókerület

dr.PéczelyAttila

1976-ban születtem, a Hegyvidéken nőttem fel, szüleim itt élnek, nagyszüleim is itt laktak. Sok szép gyerek- és felnőttkori emlék köt a kerülethez. Éppen ezért érzem nagy szükségét annak, hogy megőrizzük, ápoljuk lakókörnyezetünk értékeit, közös erővel tegyünk fejlődéséért.

2003-ban a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán végeztem. Jelenleg jogászként, ügyvédként dolgozom. Nős vagyok, két gyermek édesapja.

1998–2006-ig a pénzügyi bizottság Fidesz által delegált külsős tagjaként vettem részt a Hegyvidéki Önkormányzat munkájában. 2006 óta mint egyéni önkormányzati képviselő dolgozom. Elnöke vagyok a jogi és ügyrendi bizottságnak, tagja a pénzügyi bizottságnak.

A jövőben is minden igyekezetemmel a hegyvidéki polgárok javát, kerületünk fejlődését akarom szolgálni, abban bízva, hogy a fáradságos munka után közösen élvezhetjük ennek eredményét.

 

Pokorni Zoltán:

„Péczely Attila immár évek óta havonta tart jogászként is fogadóórát, amelyen a segítségre szoruló kerületi polgároknak nyújt ingyenes tanácsadást. Egyszemélyes jogszolgálati mindenesként belelát az itt élők mindennapi apróbb vagy jelentős problémáiba, és úgy látom, ez képviselői munkájára is nagy hatással van.”