Dr. Gámán Gábor

10. számú választókerület

dr.GámánGábor

Budapest I. kerületében születtem 1940-ben, onnan költöztünk 1970-ben a XII. kerületbe, ahol ma is élek nyugdíjasként szintén nyugdíjas feleségemmel. Itt születtek lányaink is, akik mindketten diplomások.

1958-ban érettségiztem a Toldy Ferenc általános gimnáziumban. Első diplomámat az Építőipari és Közlekedési Műszaki Egyetem Közlekedési Üzemmérnöki Karának nappali tagozatán kaptam 1964-ben, a másodikat a Budapesti Műszaki Egyetem Közlekedésmérnöki Kar gazdasági mérnöki szakának esti tagozatán szereztem 1970-ben. Ugyanott 1972-ben megkaptam a műszaki doktori címet.

2010 óta vagyok tagja az önkormányzat tulajdonosi és városfejlesztési bizottságának, 2008 óta pedig a Hegyvidéki Útfejlesztési Testületnek. Mindig örömömre szolgál, ha közreműködhetek kerületünk fejlesztésében, szépítésében, lakótársaink közérzetének javításában. Remélem, az Önök bizalmából hozzájárulhatok képviselői munkámmal a Hegyvidéki Önkormányzat testületének eredményes működéséhez!

 

Pokorni Zoltán:

„Gámán Gáborra mindig lehet számítani, ha valamilyen közösségi munka adódik a Hegyvidéken. Például hosszú évek alatt kutyát sétáltató barátaival, ismerőseivel közösen megtisztították a Kissvábhegyet a felhalmozódó és mindig újratermelődő szeméttől. Tapasztalata nagy segítség, aktivitását, munkabírását a nála fiatalabbak is irigyelhetik.”