Dr. Bernyák Adrienn

2. számú választókerület

Dr.BernyákAdrienn

Budapesten születtem 1972-ben, családommal több mint harminc éve élek a Hegyvidéken. A gimnázium elvégzése után közgazdász, majd történelem szakos tanári diplomát szereztem az ELTE-n, ahol a doktori iskolát is elvégeztem.

2010 óta képviselem a 2. számú választókerület lakóit. A Hegyvidéken van a munkahelyem, 2011 óta a Zugligeti Általános Iskola igazgatója vagyok. Hivatásomból adódóan is kiemelten odafigyelek arra, hogy a magas szintű oktatáshoz szükséges kulturált környezet álljon rendelkezésre a XII. kerület óvodáiban, iskoláiban.

Úgy gondolom, a sportolás, az egészséges környezet, a jó levegő idősnek és fiatalnak egyaránt fontos. Képviselői munkámban éppen ezért is fontos feladatomnak tartom a városmajori parkban a zöld területek csökkenésének megakadályozását, támogatom az ottani faállomány felújítását, a zöld felület növelését, a park sport- és játszóeszközeinek karbantartását.

Remélem, az Önök bizalmából továbbra is hozzájárulhatok képviselői munkámmal a Hegyvidéki Önkormányzat testületének eredményes működéséhez!

 

Pokorni Zoltán:

„Bernyák Adrienn céltudatosságával, fáradhatatlanságával új életre keltett egy korábban már évek óta nem megfelelően működő iskolát. A Zugligeti Általános Iskola diákjának, pedagógusának lenni ma már rangot jelent. Eredményes képviselői munkája jórészt annak is köszönhető, hogy következetesen kiáll a jó ügyekért, nem ismer lehetetlent.”